• Scriptor – Piacvezető gyógyszeripari mobil-SFA rendszer

  • Scriptor – 9 ország, 53 ügyfél

  • Scriptor – Több mint 15 év tapasztalat

  • Scriptor – 4200+ felhasználó

  • Scriptor – Évente átlagosan 131,9 M EUR rendeléstovábbítás

Tudj meg többet most!

MI A SCRIPTOR?

A Scriptor a magyarországi gyógyszeripari és FMCG szektor piacvezető mobil-SFA platformja, amely a közép-európai régió 8 országában van jelen.

A rendszer átfogó IT-megoldást nyújt a sales divízió számára a tervezéstől a jelentéskészítésig. A Scriptort úgy terveztük meg, hogy jelentős mértékben leegyszerűsítse a többrendszeres munkafolyamatokat, és a felhasználó munkanapját a lehető legjobban automatizálva lépésről-lépésre vezesse őt végig a túrafeladatok teljesítése, a rendelések felvétele, a POS-anyagok és megállapodások kezelése, a költségek adminisztrálása és a kommunikációhoz kapcsolódó feladatok elvégzése során.

A munkafolyamatok kezelése nagyobb kontrollt biztosít a felhasználó munkája felett, és csökkenti a rossz döntések nyomán születő hibák lehetőségét is. A Scriptor ezenkívül a vezetőség számára is biztosítja a teljes, központi kontrollt, és teljes átláthatóságot biztosít a dolgozók teljesítményének, munkaidejének és földrajzi helyzetének nyomonkövetésén keresztül.

A Scriptor több mint 35 modult tartalmaz, amely ötszáznál is több paraméter segítségével biztosítja a teljes sales csapat munkafolyamatának teljeskörű lekövetését.

ÜGYFELEINK

parallax layer

JELLEMZŐK

Mobil

A Scriptor felhasználóbarát kezelőfelülete és funkcionalitása lehetővé teszi, hogy a sales tevékenységhez szükséges minden adat akár útközben is rögzítésre kerüljön. Az összes adatmező testreszabható, és a rögzített adat biztonságos kapcsolaton keresztül továbbítódik az adatközpontunk felé, így biztosítva az azonnali, folyamatos és helyszíntől független jelentéskészítés lehetőségét a vezetőség számára.

Online

A Scriptor online és offline üzemmódban is működik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség internetkapcsolatra az alkalmazás használatához. Ez főként ott előnyös, ahol a felhasználónak távoli, lefedettség nélküli ügyfeleket kell meglátogatnia. Az offline kliensek az internetkapcsolat visszatérése után azonnal szinkronizálják a rögzített adatokat.

Többplatformos

A Scriptor Androidon, iOS-en és Windows Mobile platformokon is egyaránt működik. Nem számít sem az eszköz típusa, sem az operációs rendszer, a Scriptor telefonokon és tableteken is egyránt működik akár egyidejűleg is.

Integrált

A Scriptor egységes megoldás, amely bármely IT keretrendszerhez illeszthető. Szolgáltatásként, a meglévő ERP rendszerekkel interfészelve, illetve önálló helyszínileg telepített verzióban is licenszelhető.

Biztonságos

A jogszabálykövetés kiemelten fontos számunkra. Minden kommunikációs folyamat jóminőségű tűzfal mögött zajlik, SSL titkosítással, VPN/APN-en keresztül. A mobileszközök jelszó és szériaszám szerint is azonosításra kerülnek, és az adatbázis képes önmagát törölni. A Scriptor fontos része a teljeskörű jogosultságkezelés, amely tökéletes adatbiztonságot garantál.

Többplatformos

A Scriptor Androidon, iOS-en és Windows Mobile platformokon is egyaránt működik. Nem számít sem az eszköz típusa, sem az operációs rendszer, a Scriptor telefonokon és tableteken is egyránt működik akár egyidejűleg is.

KAPCSOLAT

T: +36 70 526 99 03
E: hello@17.hu
W: www.17.hu
A: 1037 Budapest, Bokor utca 10.